REVELION 2017 – 2018

La Cabana Bolboci

750 LEI/PERSOANA/SEJUR 3 NOPTI

3 NOPTI

(la alegere in perioada 29 decembrie 2017-3 ianuarie 2018)

Servicii de cazare cu mic dejun si cina festiva de Revelion si cina festiva de 1 Ianuarie 2018

Masa festiva de Revelion cu meniu festiv, bauturi open bar, muzica de petrecere (usoara, populara si lautareasca)

Cina festiva de 1 Ianuarie - cina traditionala romaneasca

Restaurantul nostru va fi deschis cu produse a la carte pentru a putea servi restul meselor. Nu se accepta mancare sau bautura din afara.

Orice noapte suplimentara se poate achita la tariful de 100 de lei/persoana/noapte/ cu mic dejun

Mentiuni

În camerele duble se pot caza 2 persoane adulte şi un copil până la maximum 12 ani (copie certificat de naştere) în pat cu parinţii si va beneficia de oferta, fără meniu festiv.

Copiii peste 12 ani platesc integral, beneficiind de oferta cu meniu festiv de Revelion si 1 Ianuarie, fiind cazaţi în aceeaşi cameră cu parinţii.

Este interzis accesul cu animale în incinta complexului.

Rezervarea locurilor la restaurant, suplimentare pachetului, atat pentru copii cat si pentru adulti, se face odata cu rezervarea pachetului in limita locurilor disponibile.

Plata serviciilor se poate face cu numerar (la recepţie sau prin mandat poştal) sau prin banca, in contul RO20 RNCB 0129 0092 1901 0001 deschis la BCR FIENI .

Menţionăm faptul că pentru această perioadă, in cazul unei comenzi ferme se va achita un avans de 50% din valoarea pachetului de servicii, in momentul efectuarii rezervării, iar diferenţa de 50% se va achita până la data de 1 Decembrie 2017. Dupa aceasta data, rezervarile se fac doar pe baza platii integrale.

In cazul platii avansului si anularii rezervarii sau in cazul in care nu se achita integral pachetul pana la data de 1 Decembrie 2017, avansul se pierde integral, iar rezervarea se anuleaza.>

Nota: cazarea se face incepand cu orele 17:00

Vă aşteptăm cu drag să petrecem împreună!